EC-Groep

Over Ons

Wij bieden een uitstekende service en dit rekening houdend met de individuele wensen van de koper. Het afwerkingsniveau laat alle ruimte voor een persoonlijke invulling van stijlen. Door ‘op plan’ te verkopen geeft de EC-Groep elke kandidaat-koper de kans om zijn/haar appartement of woning volledig naar eigen keuze in te richten.

"Wij doen enkel beroep op zorgvuldig geselecteerde aannemers voor de ruwbouwwerken en de verscheidene afwerkingen, zoals voor badkamer, keuken, vloeren,… EC-Groep oefenent permanent controle uit op hun werk. Bovendien worden de bouwwerken regelmatig gecontroleerd door de architect en ingenieurs. Zij zien erop toe dat alles wordt uitgevoerd volgens de plannen en het lastenboek. Het is een werk van lange adem, in elke fase getoetst aan een welomlijnde visie, met als uiteindelijk resultaat projecten die zich kunnen beroepen op een relevante en langdurige waarde, zowel financieel als emotioneel."

Bart Knevels
Jean Grispen

Woningbouw

ECGroep staat erop om elke werf meermaals per week te bezoeken. Daarom beperken we onze werkregio's tot Limburg. Op die manier garanderen we een optimale kwaliteitscontrole, want uit onze 25-jarige bouwervaring leerden we dat ieder bouwproject valt of staat met een nauwlettende bouwcoördinatie en opvolging. Zo kunnen we de bouwheer van alle technische rompslomp verlossen.

EC-Groep

Winterslagstraat 89/01, 3600 Genk

0477 39 14 14   Bart Knevels
0475 71 06 97   Jean Grispen

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bedankt! Je bericht is verstuurd.
Niet mogelijk om je bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .